tag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post3666128994343113345..comments2024-01-22T13:37:46.608+01:00Comments on Núria Aupí: Flam de taronjaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/11718559581562678723noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-85998492267765293862008-08-30T17:35:00.000+02:002008-08-30T17:35:00.000+02:00El provaré de fer. Fa bona pintaEl provaré de fer. Fa bona pintaA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-33264663566846682382008-07-29T07:24:00.000+02:002008-07-29T07:24:00.000+02:00Ummmm.... quina bona pinta!!!;-)Ummmm.... quina bona pinta!!!<BR/>;-)Elihttps://www.blogger.com/profile/10940264957872091302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-3833318682433633132008-07-28T17:40:00.000+02:002008-07-28T17:40:00.000+02:00Aquesta me l'apunto!Tinc uns ous de gallina de pag...Aquesta me l'apunto!<BR/><BR/>Tinc uns ous de gallina de pagès que faran un "flam de taronja de pagès" fantàstic!La Torre d'Ivorihttps://www.blogger.com/profile/11491476588275238506noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-10800564548254825642008-07-27T22:45:00.000+02:002008-07-27T22:45:00.000+02:00Hi ha un restaurant a Vilassar de Mar que el fan r...Hi ha un restaurant a Vilassar de Mar que el fan realment bo. Allà el presenten amb rodanxes de taronja flamejada en un plat rodó de grans dimensions. Boníssim. Quan hi vaig sempre el demano. És d’agrair que escriguis la recepta. Miraré de fer-la. <BR/>Una abraçada.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-3004128919375388402008-07-26T15:58:00.000+02:002008-07-26T15:58:00.000+02:00Gràcies Silenci, no serà tant. Striper, les monges...Gràcies Silenci, no serà tant. Striper, les monges són... no sé com en dieu... els grills? No se m'acut cap altre nom. <BR/>Ferran, no és tan difícil, home!, però t'entenc. Helena, Carme, Mai, Miquel... sí que l'heu de tastar, és boníssim, i Te la mà maria... és de taronja... no deu engreixar gaire, oblida el règim! Skatamua és millor posar-lo al forn, però al foc també queda molt bo.<BR/>Bon profit!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11718559581562678723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-54834694331032387392008-07-26T05:26:00.000+02:002008-07-26T05:26:00.000+02:00hE LLEGIT EL RECEPTE I M'HA FET GANES PROVAR-HO FE...hE LLEGIT EL RECEPTE I M'HA FET GANES PROVAR-HO FER PERÓ tenc una pregunta: EL FLAN S'HA DE COURE AL BANY MARIA AL FORN O TAMBÉ VA BÉ AL FOC? GRÀCIESAnastasia Egórova Fotografiahttps://www.blogger.com/profile/18017087646087067347noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-9777690801216619332008-07-25T16:59:00.000+02:002008-07-25T16:59:00.000+02:00Això la veritat és que fa molt bona pinta. mmmmAixò la veritat és que fa molt bona pinta. mmmmQuè t'anava a dirhttps://www.blogger.com/profile/11119752439647532709noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-2463676732155920232008-07-25T15:13:00.000+02:002008-07-25T15:13:00.000+02:00Um!!Um!!maihttps://www.blogger.com/profile/09487515986700251413noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-32404491560256417472008-07-25T12:31:00.000+02:002008-07-25T12:31:00.000+02:00estic de règim, no m'ho fagis aixó !!!petonsestic de règim, no m'ho fagis aixó !!!<BR/><BR/>petonsJobove - Reushttps://www.blogger.com/profile/15325521409416734011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-31829795713180299102008-07-25T00:35:00.000+02:002008-07-25T00:35:00.000+02:00L'haurem de provar!A mi m'encanta provar coses...L'haurem de provar!<BR/><BR/>A mi m'encanta provar coses noves.Carme Rosanashttps://www.blogger.com/profile/03390051173518641580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-11901191787698559002008-07-24T23:42:00.000+02:002008-07-24T23:42:00.000+02:00Guau quina pinta!!M'apunto la recepta.Guau quina pinta!!<BR/><BR/>M'apunto la recepta.helenahttps://www.blogger.com/profile/11678988956801023513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-13743315633381593402008-07-24T23:27:00.000+02:002008-07-24T23:27:00.000+02:00A la cuina sóc impossible. No sabria com començar ...A la cuina sóc impossible. No sabria com començar per aconseguir que aquests ingredients donessis, combinats com expliques, el resultat que ens mostres. Per això, em conformaré amb les fotos i amb imaginar-me que realment me'l puc jalar. Quina pinta!! :))Ferran Portahttps://www.blogger.com/profile/07974026239652361191noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-61008976788801234372008-07-24T21:29:00.000+02:002008-07-24T21:29:00.000+02:00Te que esta molt bo. Las monges de taronja que son...Te que esta molt bo. Las monges de taronja que son?Striperhttps://www.blogger.com/profile/05732049290314976562noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3502767973610238358.post-76497476439192401062008-07-24T21:23:00.000+02:002008-07-24T21:23:00.000+02:00Ets fantàstica, igual parles de les trementinaires...Ets fantàstica, igual parles de les trementinaires que del pastís de taronja!! jajajaj. Petons!Anonymousnoreply@blogger.com