diumenge, 23 de novembre del 2008

Estofat de patates amb calamars i costelles


Ingredients (per a quatre persones)

1kg de patates

½ kg de costelles trossejades de porc

½ kg de calamars

1 ceba

¼ kg tomata triturada

All i julivert

Sal i pebre

sucre

Oli d’oliva

Aigua o brou


Preparació


Posem una cassola al foc amb oli d’oliva Quan l’oli sigui calent hi rostirem les costelles de porc salpebrades.
Quan siguin rosses, les traurem de la cassola i les posarem a part.
Tot seguit, farem un sofregit amb ceba, tomata, alls, julivert, sal i sucre.
Quan el sofregit sigui fet, hi afegirem els calamars tallats a trossets i al cap d’uns minuts, les costelles rosses i tallades.
Deixarem que tot plegat cogui a foc lent durant un quart d’hora.
Hi afegirem l’aigua o el brou calents i quan arrenqui el bull, les patates tallades petites.
Ho deixarem coure un quart d’hora més, rectifiquem el cuinat de sal i de pebre.






I.... bon profit!

11 comentaris:

  1. Té bona pinta!!! Un dia d'aquests en farè!!! Ja t'explicaré!!!
    :-D

    ResponElimina
  2. Déu meu, i pensar que al pis la màxima cosa que cuinem és una pizza d'aquestes que te les pots fer amb la massa.. .XD

    ResponElimina
  3. OSTRES!!! Núria quina gana que em fas venir, mira que m´han posat a dieta pobra de fecula feculorum...

    Aix pobra de mi i que em fas dentetes hehehehehe

    ResponElimina
  4. Quina oloreta que fa!!! Me l'apunto i a cuinar-ho.

    ResponElimina
  5. mmmm jo les faig amb sèpia!
    Boníssimes!

    ResponElimina
  6. Per a llepar-s'hi els dits.!!

    ResponElimina