Ingredients (per a quatre persones)
1kg de patates
½ kg de costelles trossejades de porc
½ kg de calamars
1 ceba
¼ kg tomata triturada
All i julivert
Sal i pebre
sucre
Oli d’oliva
Aigua o brou
Preparació
Quan siguin rosses, les traurem de la cassola i les posarem a part.
Tot seguit, farem un sofregit amb ceba, tomata, alls, julivert, sal i sucre.
Quan el sofregit sigui fet, hi afegirem els calamars tallats a trossets i al cap d’uns minuts, les costelles rosses i tallades.
Deixarem que tot plegat cogui a foc lent durant un quart d’hora.
Hi afegirem l’aigua o el brou calents i quan arrenqui el bull, les patates tallades petites.
Ho deixarem coure un quart d’hora més, rectifiquem el cuinat de sal i de pebre.
I.... bon profit!
11 comentaris:
Té bona pinta!!! Un dia d'aquests en farè!!! Ja t'explicaré!!!
:-D
Déu meu, i pensar que al pis la màxima cosa que cuinem és una pizza d'aquestes que te les pots fer amb la massa.. .XD
Auuu te que estar de mort.
Que bo! Ho haurem de provar.
OSTRES!!! Núria quina gana que em fas venir, mira que m´han posat a dieta pobra de fecula feculorum...
Aix pobra de mi i que em fas dentetes hehehehehe
mmmMMMMMMM..MMMMMMM
Quina oloreta que fa!!! Me l'apunto i a cuinar-ho.
mmmm jo les faig amb sèpia!
Boníssimes!
anotat pinta molt be
petons
Per a llepar-s'hi els dits.!!
Donen ganes d'anar a menjar.
Publica un comentari a l'entrada