divendres, 11 de setembre del 2009

Avui, 11 de setembre...

Avui no ens mobilitzem per raons d’identitat, per molt que aquesta sigui una de les idees més difoses d’aquests dies. Ens mobilitzem per raons polítiques: hi ha catalans que ens volem autogovernar fins allà on sigui possible en aquest món globalitzat i que, en el nostre cas, sobretot vol dir dins de la Unió Europea. No som gent rara ni demanem res d’extraordinari: defensem la independència política en la mateixa mesura que defensen la seva els espanyols que, no ho oblidem, resulta que també són una colla d’independentistes, certament més radicals que nosaltres. La brama que pretén fer creure que alguns catalans patim un greu desfici identitari, forma part de les armes que utilitza l’adversari en la seva batalla política, pacífica i poc o molt democràtica, però en definitiva, en el marc d’una guerra de propaganda per evitar la independència dels catalans.

Salvador Cardús (Avui, 11 setembre 2009)



*

8 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Bona Diada, Núria!

Francesc Mompó ha dit...

Ni més més, ni menys menys, Núria
Salut i terra

Sergi ha dit...

Un molt bon escrit aquest. Bona diada.

Striper ha dit...

Bona diada!!

Ferran Porta ha dit...

Sàvies paraules, les de Cardús. Quant menys ens escoltem els epsanyols i més treballem per assolir el nostre objectiu, la plena sobirania, millor anirem els catalans.

Bona Diada, Núria, i visca Catalunya!

zel ha dit...

Ui, Núria, quin regal, sentir el Pau Casals, quina diada més perfecta...si és que qui no s'acontenta és perquè no vol...
Petons i bona diada, bufona!

josep àngel ha dit...

Encertat cent per cent¡¡¡¡
Bona Diada, Núria
Salut i Visca la terra Lliure.

El pare ha dit...

No hi puc estar més d'acord.

Demà molts estarem al costat de la gent d'Arenys de Munt... dels bons, és clar!.

Salut!