divendres, 4 de maig del 2007

UOC


El dia 2 de maig s’ha tornat a obrir el període per sol·licitar l’accés als estudis que ofereix la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) si es vol començar el curs el proper setembre.

Poder estudiar des de casa, a qualsevol hora i en qualsevol moment, són part dels avantatges que ofereix aquesta universitat que té com a objectius afavorir l’aprenentatge al llarg de la vida i l’ús de les noves tecnologies.

Quan es deixa enrere l’època en què la principal responsabilitat és estudiar i aprovar les assignatures, quan la vida quotidiana té com a element comú una jornada laboral llarga, plena de responsabilitats que es complementa amb família, queden poques opcions per millorar culturalment i professionalment. És aleshores quan universitats flexibles com la UOC ajuden a conciliar la vida familiar, laboral i la formació.

Per això no ha de sorprendre que estudis concrets que a les universitats presencials compten amb pocs estudiants “joves”, a causa de la seva especificitat, a l’entorn virtual de la UOC, se n’hi matriculen un bon nombre.