dimecres, 20 de febrer del 2008

Pensem-hi!


D’aquí a pocs dies, tornem a tenir eleccions, i ja ens envolten polítics i promeses que tots sabem que no es compliran. Si més no, en bona part.

Polítics amb somriures permanents, amb cares estudiades, retocades i repolides; fotos, reportatges d’actes públics amb salutacions forçades, amb tics farisaics, forçats,...


I nosaltres... sense memòria del que han dit i ens ha molestat. Del que ens han assegurat i després oblidat, del que ens han prohibit...

Un dels temes punyents a la campanya electoral política, que serveix als partits nacionalistes espanyols és el menysteniment i l’atac contra la unitat i l’ús de la llengua catalana.

Tot i que no correspon a discurs polític de campanya, escolteu les paraules que pronunciava Francisco Caja, en castellà, en el Parlament de Catalunya el 19 de desembre de 2007, tot just fa dos mesos, a favor del Bilingüisme a les escoles de Catalunya, d’una segregació escolar en funció de la llengua.

Escolteu quina entrada més triomfal fa i...

Si voleu sentir què diu de la llengua catalana, del sistema educatiu català... cliqueu els enllaços que us adjunto ja que algú ha demanat a Youtube que es desactivés la inserció:



11 comentaris:

Striper ha dit...

Tot plegat sona a anticatalanisme galopant.

Valentí ha dit...

"Mama, pó...!"

Valentí

Jobove - Reus ha dit...

Molt bé Nuria, foten canya, que sapiga la gent on és fica

petons

Joan de Peiroton ha dit...

Ben dit, en clar i en català.

zel ha dit...

Les declaracions d'aquest senyor són la repera, jo encara els vaig poder posar, però sí que darrerament hi ha descàrregues que no et permeten, i és cosa de censura, ben clar, ahir em va passar el mateix amb una peli sobre l'anarquisme a Catalunya l'any 36, no el vaig poder penjar, el codi estava incomplert, perquè?????
Cony de país!
petons.

Pilarll ha dit...

Si, està bé anar-ho recordant, la memòria és el primer que es perd.

Mikel ha dit...

el PSOE tambe ens esta donant pel sac pero ho fa amb talante....

Anònim ha dit...

Ostres! Veure aquest vídeo és una tortura, realment quin país!
Por, por, sí que en fan...

Montse ha dit...

Això els que ens espera, sinó tenim un govern més ferm, i nacionalista, ja ens podem preparar, jo també dic, QUINA POR!!

Joana ha dit...

Fan por, tant senzill com això...
Petonets

onatge ha dit...

El problema que tenim a Catalunya és que no hi ha polítics que defensis el país. Només s'aferren a la cadira del poder i paren la mà
entre d'altres coses...

I quan venen votacions el poble és com si patís una hipnosi col·lectiva i ningú recorda res del que no han fet o han fet malament, o fins i tot sembla que tinguem l'enemic a casa.

Salut. onatge