divendres, 5 de juny del 2009

Olor d'estiu


Arriba l’estiu. El sol omple tots els racons dels jardins, dels boscos, de les platges, de les cases. Els raigs intrèpids acaronen insolents les pedres i les herbes. Abracen les nostres pells i ens fan sentir la primera calor abrusadora. I indolents, ens comencem a despullar per foragitar la suor i la sensació de constrenyiment de tot el que ens encercla més del compte. Les olors s’escampen curioses per totes les raconades, olors de pins, de mar, de les flors més perfumades. El paisatge ens apareix com un quadre perfecte, temptació per a pintors i poetes. Capritx d’adolescent que varia d’humor amb els vents i les rosades. I la nit, màgica, plena del garbuix festiu, de vacances, de música que ambienta el que ja s’està orquestrant, que convida indecent a sentir pell a pell, mirades, cercles i besades. Sol i lluna. Mar i cel. Boscos i rosades. Joc de sensacions, de sentiments, de vibracions, de passions. Simfonia exaltada.



10 comentaris:

fanal blau ha dit...

bonic relat suggerent...amb olor d'un estiu que s'apropa...

merike ha dit...

Finlàndia és plujós avui. Plovia ahir, també. Tota la natura és ara en verd verd verd, els arbres estan florint, lilàs, sorbus. En dues setmanes que celebrarem el dia més llarg. Les nostres nits són blanques. El sol mai no posa en les parts del nord d'aquest país. La meva nit és curta. Cada jove desitja que un s'hi casi al Mig Estiu, (vostre sant joan) molts festivals a tot arreu, Festival d'Òpera, Festival de Jazz, Festivals de Música de Rock, Festival de Música Folklòric.. Vivim a la casa de camp d'estiu, nedant, gaudint de la sauna al costat d'un llac. El nostre estiu és curt però intensiu. Visca l'estiu nordic! Desitjo un estiu preciós a tothom!

DooMMasteR ha dit...

Quina gran entrada, Núria!
Quines ganes de que arribi ja :-)

Bon cap de setmana!

Striper ha dit...

Olor i color..

Què t'anava a dir ha dit...

Enhorabona per la teva inspiració. endavant.

Valentí ha dit...

Renoi Núria! Quina entrada.

Ferran Porta ha dit...

Sí que fa olor d'estiu, sí. Pel meu gust, fins i tot una mica massa! (no per "l'olor", sinó per la calor ).

Bon diumenge!

Efrem ha dit...

Uaaaah..!! MERCIIIII!! :)__ PErquè tots els que hem viscut sensacions semblants, de costa brava, encara que ara ens manquin, només recordar-ho llegint el que has escrit, ja és una autèntica delícia.

zel ha dit...

Només em fa mandra suar...però per tot allò altre, em convé escalfor!!!!

Petonasos!

Josep Lluís ha dit...

Seré una mica mñes terrenal perquè, d'aquí uns dies començarà a fer olor de cremes, olis i guirs. Olor d'estiu a la platja...