dijous, 2 de juliol del 2009

Sensacions



Fa calor. El sol, durant el dia, crema. Si hem de sortir al carrer, ens fa mirar amb desesperació per on hem de passar per trobar una ombra. No sempre tenim sort. Arribem a la feina suats, xops, amb ganes de beure aigua o qualsevol altre líquid ben fred i de posar-nos roba fresca i neta. Imaginem una passejada per una fageda, un bany refrescant en el mar, un passeig nocturn entre l'olor dels camps. Evoquem la frescor, l'aroma,... I el desig d'un menjar aromàtic, lleuger,... combinació de colors, olors i textures.



Recordo una cita de Joan Fuster :
"Participo de la idea que l'acte de menjar és un fet cultural tan important com al contemplació d'un quadre excels o com l'audició d'un quartet de Beethoven Sempre he pensat que és una "falla" cultural no haver col·locat les delícies del paladar al mateix nivell que les delícies dels ulls o de l'oïda"


Torno a treballar...



A l'exterior, l'asfalt fumeja.

6 comentaris:

Sergi ha dit...

A l'únic lloc on estic còmode aquests dies és al despatx, però m'hi he de passar moltes hores fora, i em quedaria tot el dia allà... que arribi l'hivern!!

mai ha dit...

Quin relax la primera foto , sembla que quan arriba aquesta època tots dirigim els pensaments i desitjos cap a la mateix lloc.

Francesc Mompó ha dit...

Fuster, el gran mestre del s.XX. Sí, et compre tot el que has dit.
Salut i terra des del sud

Què t'anava a dir ha dit...

La primera foto convida a capbusar-se una estona. bones vakes.

Joana ha dit...

Quanta raó aquest post. El firmaria tothom!
Ja has fet vacances??

zel ha dit...

Jo m'he cremat literalment a Formentera, ara, hi tornaria ara mateix...precioses fotos!