dimecres, 22 de juliol del 2009

L'eclipsi


A l'anterior escrit del bloc parlava de "noves tecnologies". En una època en què el progrés i la ciència ens sorprenen cada dia amb avenços tecnològics que mai hauríem imaginat, ni en històries de ciència ficció, encara queden residus de superstició.
A l'Índia, per exemple, encara es considera funest que un infant neixi el dia en què hi ha hagut un eclipsi total de sol i es vincula els eclipsis amb les catàstrofes.
Podeu trobar informació de l'eclipsi clicant AQUÍ


I en parlar d'eclipsis, recordeu aquell acudit en què l'Eugenio parlava d'un eclipsi?



1 comentari:

Núr ha dit...

hum... Això és com el que passa a la Xina: En el seu horòscop, el signe de cabra és considerat un signe negatiu que portarà desgràcia a qui naixi sota aquest signe. Recordo que un parell de mesos abans que comencés l'any de la cabra (ara ja deu fer cinc o sis anys) vaig veure una notícia a la TV3 en què explicaven que hi havia hagut una allau de dones embarassades als hospitals demanant que els avancessin el part –provocant-los-es– perquè les seves criatures no fossin cabra.

És sorprenent quantes supersticions antigues hi ha rere la llunya, el cel i els estels... :) Al capdavall no som tan diferents, oi?