diumenge, 9 de març del 2008

el 9 de març... decideixo decidir...

La Plataforma pel Dret de Decidir és un espai transversal de trobada de més de 700 entitats i persones individuals que lluiten per l’autodeterminació.

... aplega diversos sectors de la societat civil dels Països Catalans disposats a treballar per l’assoliment de la plena sobirania.


8 de març de 2008

(...) s’ha conegut públicament la decisió negativa de la “Junta Electoral Provincial de Barcelona” a autoritzar la recollida de signatures el proper diumenge 9 de març.


Han passat de ser 142 els municipis anunciats on es podrien recollir signatures a ser-ne 236 només pel que fa al Principat.

(http://in.directe.cat/decideixo-decidir/bloc/mes-municipis-safegeixen-a-la-campanya)


9 de març de 2008

La Plataforma pel Dret de Decidir i Sobirania i Progrés comuniquen que la recollida de signatures, en aquells municipis on s’ha pogut dur a terme, és un èxit rotund de participació del poble de Catalunya.

De les 400 taules organitzades, fins a les 12 del migdia, se n’han hagut de desmuntar entre un 45 i un 50 per cent, a causa de la prohibició de la Junta Electoral Provincial de Barcelona i Tarragona i de la intervenció dels cossos policials.

Si voleu informació de les incidències que detalla l'article: cliqueu AQUÍ




5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els polítics et deixen decidir un vot, tota la resta s'ho maneguen ells sols (ells, i tot el que tenen al servei -la justícia al final també és política-).

Striper ha dit...

Es vergonyos que no deixin al poble decidir i fer propostes, o que algunes propostes siguin tabus.

Sergi ha dit...

I per què jo no en sabia res d'aquesta iniciativa? Se n'ha fet prou difusió? No és que jo estigui gaire al cas de res, darrerament, però és que és la primera notícia que en tinc.

Jobove - Reus ha dit...

a Reus la meva ciutat ho van tindre de fer d'amagat, perqué la junta electoral els hi va prohibir, patètic com sempre

Montse ha dit...

Jo no sabia res d'aquesta iniciativa, però és vergonyós de que un poble no pugui decidir, això és democràcia?