dilluns, 17 de març del 2008

Un regal per als sentits

Des de la primera figura femenina pintada la segona meitat del segle XII, a altres de Leonardo da Vinci, Botticelli, Perugino, Rubens, el Greco, Manet, Renoir, Gauguin, Matisse, Mucha, Dalí a la darrera que correspon a Picasso, l’autor d’aquest vídeo, eggman913, entrellaça pintures dels darrers 500 anys en què el tema principal són els retrats de dones.

L'autor construeix una autèntica obra d’art en homenatge a la pintura. La composició d’imatges esdevé més deliciosa encara en ser acompanyada per la música de Bach, (Suite No. 1, BWV 1007 In G Major- Sarabanda).





500 Years of Women in Western Art ha estat nominat com a millor vídeo creatiu en els II Premis anuals de YouTube. Si us ha agradat el podeu votar accedint a l'enllaç que el mateix YouTube proporciona.




7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Sí que és bonic, el vídeo. Molt maco.

Striper ha dit...

Jo no he pogut veure el video pero em sembla que es un que deforma els originals i els transforma em fa una mica de cosa veure com es deformen obres d'art.

Sergi ha dit...

Ja l'havia vist aquest vídeo, i és una petita meravella. No sé si és fàcil o difícil de fer un vídeo així, però és un gran homenatge.

Joan de Peiroton ha dit...

El votaré doncs, el vídeo!

Xavi ha dit...

Havia vist videos d'aquests de "transició de cares" amb fotografies, però mai amb quadres. Quina canya.

nur ha dit...

És realment una obra d'art modern. Ja l'havia vist, però m'ha tornat a encantar.

Merci per posar-lo :)

Anònim ha dit...

Si t’hi fixes bé els rostres van canviant a partir dels ulls i esdevé, a més a més, un joc de mirades en les que sempre regna la timidesa... o no?