dilluns, 10 de març del 2008

1r aniversari del bloc

Avui fa un any que vaig entrar en el món dels blocs. Va ser amb bloc.cat. Bloc.cat permetia la creació un bloc de manera fàcil i, a més, amb l’extensió .cat.

D’aquells dies conservo lectors, amics virtuals i bons records.

Uns mesos després, començava a buscar un nou espai per al meu bloc. Les intermitents parades del bloc.cat, la impossibilitat d’accedir-hi quan ho necessitava i un cert encarcarament van provocar que, amb un sentiment de tristesa i de nostàlgia, comencés a escriure a blogspot. Durant uns mesos, vaig duplicar la publicació. Esperava que un miracle em permetés tornar al bloc.cat. Finalment, en no produir-se, m’he quedat únicament i definitiva a blogspot.

Han estat dies, mesos,... d’escrits freqüents, uns dies amb més inspiració, altres amb menys. Uns dies,-la majoria-, amb il·lusió i alegria, d’altres, -pocs-, amb decepció (com el que escriuria avui si pensés en les eleccions) i empipamenta.


Entre uns i altres, sempre us he tingut al costat. Heu llegit els meus escrits, els heu comentat enriquint-los, aportant punts de vista, continguts, riquesa i m’heu animat a continuar escrivint més i més.

Per això us vull agrair el temps que m’heu dedicat, ja que sense vosaltres aquest bloc no tindria sentit i no em sentiria acompanyada en la tasca d’escriure, de cercar música, fotografies, tot el que conforma el bloc.

Avui és el primer aniversari del meu bloc i de la nostra amistat. Gràcies a en Roc, l’Esteve, en Carles, en Pere, en Salvador, en Santi, en David, en Valentí, en Dídac, en Civisliberum, en Mikel, l’Striper, la Zel, La mà de la valencianeta, Té La Mà Maria, el Dimoniet, Merike, a totes les Núries que sou un munt, la Carme, la Pilar, la Montse, els Xaviers, Xevis, i Xavis, en Jesús M, en Joan, en Miquel, en Lluís, l’Anna, en Ruskis, la Zel, les Carmes, la Joana, en Toni, en Xexu, en Chamaerops, l’Ignasi, en DooMMaster, en Marc, en Josep Manel, en Dani, el Veí de dalt, la Júlia, l’Aula d’Acollida, en Garmir, l’RY, en Jofre, l’Onatge i més.

Moltes gràcies i permeteu-me la llicència d’un desig: continuar un any més compartint el nostre espai blocaire.

19 comentaris:

@RusKiiis ha dit...

Doncs moltes felicitats NÚRI, fa un any i ecara fas que la suma vagi en augment cada dia i guanyis nous lectors, jo mateix en sóc un, que et conec de dimecres passat i et visito sovint i penso continuar, M´AGRADA EL TEU BLOG ja t´ho vaig dir en el meu primer comentari, HO MANTING, ETS MOLT BONA. HAHAHAHA

Striper ha dit...

Moltes felicitats !!!!!! Que el bloc cumpleixi molts mes i poguem continuar gaudin de ell.

Valentí ha dit...

... Jo tampoc estic "massa" content amb el resultat de diumenge. En general bé, però va deixar massa cadàvers (és diu així?) pel camí.

Però avui celebro amb tu aquest aniversari i estic orgullós d'estar entre els teus blocs amics!

Per Molts Anys.

Sergi ha dit...

Doncs tot i fer poc temps que passo per aquí, ja veus que ho faig sovint, i sempre està bé celebrar que algú arriba a aquesta fita. Gràcies per la menció, i moltíssimes felicitats. Un any més, vols? Demana'n més, dona.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats !!! Núria, esperem que tinguis corda per temps. Ânims i endavant.

Xavi ha dit...

Per molts anys. Em semble un bloc molt positiu i enriquidor.

Gràcies per la teva tasca i alegria.

Inuit ha dit...

Felicitats i per mooooolts anys!!!!!

DooMMasteR ha dit...

Que bonic! Gràcies i moltissimes felicitats! :-)

El veí de dalt ha dit...

Toc, toc, toc...on dius que es fa la festa? És que he sentit tot d'enrenou per l'escala i gent ananr i venint....Vés qui ho havia de dir: una anyet i la noia ja camina sola per aquest món de déu, vull dir , de blogs. Felicitats!

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats, em portes un parell de mesos de blocaire. No fa massa que t'h trobat , pero m'agrada el teu blog. espero que continuis molt més d'un any.

Joan de Peiroton ha dit...

Moltes felicitats!!!! I gràcies per haver-me trobat!!!! Ets un sol!!! Per molts molts anys!!!!

nur ha dit...

Enhorabona, Núria. Tot i que sóc nova al teu bloc, veig que hem seguit una trajectòria semblant. Jo, però, li vaig voler anar donant confi a bloc.cat, però, finalment, em vaig passar a Can Blogspot, com tu.

Que per molts anys et llegim, que és tot un gust!!!

Anònim ha dit...

Per molts anys Núria, que tots plegats gaudim dels teus post. Que et vagi molt bé, i sort!

Els del PiT ha dit...

Felicitats per l'aniversari, Núria!
Quina sorpresa haver vist la foto d'una julivia a l'escrit referent a Pla. No fa gaire escrivia aventures meves a Palamós i parlava de les julivies, però vaig ser incapaç de trobar informació. Gràcies per confirmar-me que el nom "julivies" existeix.
Ànims, la febre després de les eleccions es cura amb paciència.

Ferran Porta ha dit...

Per molts anys per l'aniversari!
Per cert, acabo de veure que... ets de Palafrugell?!? Quina gràcia!, Palafrugell és una mica la meva segona llar :)

Records des de Berlin, on visc.

Cosme Garrell i Guiu ha dit...

Felicitats Núria en l'any del teu aniversari.
Tanmateix, kles gràcies a la teva constància i saber fer un model a seguir en aquest cami i en el treball del dia a dia

RY ha dit...

Et llegeixo com quan passejo per Salins rebent la brisa del mar.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats!!!!
I que aquest bloc duri anys!!

M. J. Verdú ha dit...

Me n'alegro molt