diumenge, 14 d’octubre del 2007

Un dia de tardor a Romanyà

Avui ha fet un bonic dia de tardor. La dolçor del sol s’ha barrejat amb la bonior de la natura. Dinar a la masia Mas Salvador. Una bonica masia catalana, la part més antiga de la qual és del S. XVII i la més moderna, del S. XIX. Una masia molt ben conservada, encara envoltada dels murs de pedra, amb un pou amb tota la canalització necessària per fer arribar l’aigua al bassi per abeurar els cavalls.
A l’interior, encara es conserva l’estructura antiga, ampla entrada per a carros, sostres encanyissats, cuina amb marbres de pedra, sostres alts, habitacions immenses de parets gruixudes. Una preciositat envoltada de la bellesa de les Gavarres.

Hem dinat al pati. A recer. Cap un centenar de persones, no totes conegudes, però amb un ambient d’envejar. Bon menjar i bon beure. I bona música. Rialles de grans i de petits que barrejades amb els cants i les converses animades i variades s’han escampat camps enllà fins ben entrada la tarda.

5 comentaris:

Valentí ha dit...

Em sembla que els nats a l'Empordà ja porteu, com en un xip, la facilitat per descriure.

Aquest "dia de tardor" és tota una miniatura litarària.

Valentí (Manresa)

Què t'anava a dir ha dit...

Sembla que estem allí. En fas una bona promoció per anar-hi. S'ha d'aprofitar el bon temps per conèixer el país.

Pilarll ha dit...

Acabo de llegir el teu post, estic preparant la maleta per arribar-mi. Potser tindré temps d'anar-hi a sopar ??
Es broma !!! Molt bo
Pilarll

Jobove - Reus ha dit...

que és vol mes, un bon dia una bon entorn i bon àpat tot regat amb bona companyia, és pot demanar res més

salutacions

Montse ha dit...

Sincerament, tota la provincia de Girona, és la millor de Catalunya en quan a paissatges, tant interiors com les seves platges, m'encantan els poblets de Girona, i la capital també, sense mensyprear cap altre indret de Catalunya, però es que ho comparo amb el Maresme on visc, jo i no te color, seràn les meves arrels gironines!!