dijous, 8 de maig del 2008

Premis Blocs Catalunya



Permeteu-me que us faci difusió d’una iniciativa sortida de les comarques gironines i que té com objectiu reconèixer els millors blocs en llengua catalana i, alhora, potenciar, les tecnologies de la informació.

Aquesta és una primera informació que anireu trobant actualitzada al web dels premis.


Els Premis Blocs Catalunya comença el període d’inscripcions

L’organització STIC.CAT posa en funcionament el web www.premisbloc.cat

Ha començat el període d’inscripcions per a la primera edició dels Premis Blocs Catalunya, una iniciativa pionera impulsada per l’organització STIC.CAT. El termini de presentació de candidatures acabarà el 15 de setembre.

A més, STIC.CAT ha obert el web www.premisbloc.cat en el qual pot fer-se les inscripcions seguint la normativa de les bases. D’aquestes, en destaquem que el Premis Blocs Catalunya 2008 són oberts a tothom que tingui un o més blocs en llengua catalana, independentment del lloc de residència física. Això sí, no s’acceptaran els blocs anònims.


Tot visitant el web hi trobareu els primers inscrits en alguna de les onze categories definides en els Premis Blocs Catalunya: Cinema, Literatura, Economia, Educació, Esports, Periodisme, Personals, Política, Gastronomia i TIC, mentre que l’onzè premi serà pel bloc de l'any.

Més enllà del lliurament dels guardons, l’organització STIC.CAT vol aprofitar les sinergies generades per difondre i per promocionar l’ús de les TIC en tots els àmbits de la societat. És per això que els Premis Blocs Catalunya són la punta de llança de tot un seguit d’activitats orientades a aquestes finalitats.

El lliurament dels Premis Blocs Catalunya 2008 tindrà lloc el divendres 10 d'octubre d’enguany, a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona.


12 comentaris:

Montse ha dit...

Està bé aquesta iniciativa, prenc nota.

Striper ha dit...

Bé una bona iniciativa , no se pas si em presentare , pero ho tindre en compte.

XALFI ha dit...

Gràcies per comentar-me t'aniré visitant

Què t'anava a dir ha dit...

Ja està bé que ens adaptem a les noves tecnologies. Algun dia s'ha de crear un nobel en internet o espai virtual que queda més xulo.

Sergi ha dit...

Ja havia sentit això d'aquesta iniciativa. En breu farem pública també una iniciativa que vaig proposar fa un temps d'uns premis populars de la catosfera, més modestos que aquests que anuncies, però totalment de tria popular, sense que ningú es pugui inscriure per ser premiat. A veure si us agrada aquesta proposta també.

Jordi Pinyol ha dit...

Molt interessant aquest iniciativa. És una bona idea per aplegar tots aquells blocs units per un tret comú: la nostra llengua pròpia.

He passat pel web però de moment veig que encara no està operatiu. Serà qüestió d'estar-hi atent perquè, probablement, m'animaré a participar en aquests premis. Sense pretensions especials, és clar, només pel fet de participar perquè penso que és bo donar suport a idees com aquesta.

Joan de Peiroton ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joan de Peiroton ha dit...

Quina pena que no organitzin cap Premi Blocs Gascunya, estaria segur d'arribar-hi segon (i darrer de la llista :D)

Anònim ha dit...

Tot el que sigui premiar resulta positiu. Si a més premia blocs d'àmbit català, millor.
Per tots aquells que us agrada la fotografia, ha nascut un nou espai que pretén crear debat al voltant de la fotografia, un punt de trobada també d’àmbit català:
http://www.espaifotografic.cat/
Benvingut!!

Anònim ha dit...

Doncs aquests premis arriben al mateix temps que els c@ts, dels quals parlo avui al meu blog. En els C@ts, no cal que un es presenti, un lector pot proposar-lo i s'escull per votacions populars.

Unknown ha dit...

lamento saber muy poco el catalan...

El veí de dalt ha dit...

Jo ja m'he apuntat. Però ja sé qui guanyarà un premi...

I la proposta del Xexu, promet; per ser realment popular.