dimarts, 8 de juliol del 2008

De tornada



Després de força dies allunyada del món del treball i del món blocaire, torno a aparèixer per atabalar-vos altra vegada amb les meves reflexions i dèries.



Han estat dies de vacances, unes vacances excepcionals, per a mi, a Cap Nord, passant per Suècia, la bella i deliciosa Finlàndia i acabant a Noruega, un paradís visual.



Us podria intentar atabalar amb paràgrafs i paràgrafs d'explicacions, però no és la meva intenció.



Només deixeu-me destacar la sensació d’ordre i de polidesa de Suècia, l’amabilitat i educació de les persones i la màgia dels llacs de Finlàndia i..., de Noruega..., en són la majoria de les fotos que he incorporat al bloc.



Tot i que sóc una pèssima fotògrafa, tot i que les fotografies no poden transmetre fidelment tot l’entorn, crec que us permetran copsar la bellesa i la immensitat de la natura. Noruega conté tots els paisatges que us pugueu imaginar.



Amb pocs quilòmetres, podeu passar de les muntanyes de tundra i neu, a la frondositat i verdor d’uns boscos que s’enllacen amb el blau del mar i del cel.



Tot i que el que més es promociona de Noruega són els fiords, tot i ser impressionants, jo em quedo amb les illes Lofoten,



un paradís de contrastos, platges de sorra blanca, aigües de color d’òpal o transparents fins a confondre’s amb el cel, verds, marrons , blancs i blaus, una bogeria de sensacions.




Gràcies per tots els vostres missatges, han estat un regal de retorn preciós.


11 comentaris:

Striper ha dit...

Benretornada unes fotos precioses.

Valentí ha dit...

Potser sí que ets mala fotògrafa, però, de veritat, que no ho he notat gens ni mica!

I l'idioma, què tal? L'anglès és sucifient? O cal "alguna cosa més"?

Els del PiT ha dit...

Benvinguda de nou a la catosfera!
Ja et trobava a faltar.

Sergi ha dit...

Hauries d'escriure moooooooolt per poder descriure les fotos que ens mostres. Crec que parlen per si soles. Quines vacances més fantàstiques. Les demanaré als reis. Bentornada.

Anònim ha dit...

Benvinguda de nou!!! Ja et trobavem a faltar. Quina il.lusió aquestes vacances,de somni, i les fotos molt maques. Una abraçada. Records.

mai ha dit...

Són molt boniques les fotos .
Són d'una nitidesa espectacular, és com si aportessis frescor i netedat a l'atmosfera.
Bona tornada !

Anònim ha dit...

Ben tornada, Núria. Dóna gust de veure les fotos. Jo vaig estar a Noruega, i he vist els fiords, però va ser un viatget comparat amb la quantitat de coses que tu has vist. Una abraçada.

Jobove - Reus ha dit...

quina enveja de fotografies, molt maques, encara que tu diguis el contrari

ben tornada a casa Nuria

Ferran Porta ha dit...

Ja saps: 1 imatge val més que mil paraules. Les teves fotos descriuen perfectament el que has viscut aquests dies. Bentornada!

DooMMasteR ha dit...

Bentornada!
Quines fotos més maques! Segur que ha estat un viatge fabulós!

Anastasia Egórova Fotografia ha dit...

hola! no et conec però ha estat tot un plaer llegir el teu bloc. salut!