dimarts, 6 de novembre del 2007

Després de Tot Sants... Nadal?

Passat Tot Sants, sembla que les nostres viles i les ciutats hagin de començar a engalanar-se per les festes de Nadal.

No tardarem gaires dies a veure els carrers, els aparadors de les botigues, els anuncis de la tele,... animant-nos a ser generoros amb els regals, a tirar la casa per la finestra i a menjar més del compte.

Ens animaran a estar contents, amb llums i músiques repetitives que tot i ser boniques i típiques per reiteratives es convertiran en pesades i avorrides.
Ens oferiran felicitat per als petits de la casa amb joguines innovadores, que amb
molta sort duraran uns mesos si és que s’hi arriben a estrenar. Joguines de coloraines, amb sons i tecnologia i amb poca incentivació de creació i imaginació.

Ens temptaran amb torrons, caves,... i anuncis de taules ben parades, decorades i plenes de menges exquisides. Els anuncis de vins i licors substituiran per uns dies els d’aigua i de llet; i els de polvorons i bombons, als de cereals que ajuden a mantenir la línia i als iogurts descremats.

Ens convidaran a recordar, a sentir, a enyorar, a voler ser més feliços... per una via que haurà de passar pel consum.

Per això, quan m’han convidat a visitar aquesta pàgina on surt la paraula “Christmas” ja he començat a tremolar, a rondinar,...

I en canvi, un cop hi he accedit,... m’ha seduït el seu contingut: Us recomano que la visiteu:

- Estic segura que tindreu una sorpresa- http://www.isitchristmas.com/

3 comentaris:

Jordi Pinyol ha dit...

Ja tens raó ja.. per aquí a Reus ja fa uns quants dies que pengen llumets pels carrers i en el moment menys esperat patapam! ens els encendran.. segur.

I les botigues igual. De moment tots els bassars dels xinos ja estan plens de parenoels d'aquells que últimament s'ha posat tan de moda penjar pels balcons i finestres.

Ah! I gràcies per visitar el meu bloc. Com pots veure sóc dels que tornen la visita..

;)

Afontcu ha dit...

Ei hola! Vinc aquí a través del comentari que m'has deixat al blog. Sempre que puc intento tornar la visita com a mínim uns quants dies i agregar el feed! :)

A mi cada anyt em fa més pena tot això. Cada cop comencen a "guarnir" el poble més aviat. I dic guarnir per dir-ne alguna cosa, perquè a mi aquestes llumetes m'agraden ben poc.

Apa, salut, ja aniré comentant!

Pilarll ha dit...

Si, llàstima, la societat de consum farà que acabem odiant totes les festes.