dimarts, 22 d’abril del 2008

Feliç dia de Sant Jordi


Avui és un dia especial per a Catalunya. Un dia que retem homenatge a la cultura i a l'amor, una cultura i un amor que poden ser tan limitats o tan amplis com cadascú de nosaltres volguem o sentim.



Avui és un dia que no hem, que no podem, oblidar l'amor a la nostra terra, a la nostra Catalunya. Un amor que ha estat mostrat i demostrat moltes vegades per moltes persones i que no podem deixar que caigui a l'oblit o que hagi estat endebades.

En el dia de Sant Jordi, deixeu-me donar-vos les gràcies per la vostra estima blocaire, per estimar una mica aquest bloc que us roba part del vostre preuat temps i permeteu-me que us obsequiï amb aquest vídeo i una rosa.

Aquest vídeo, impressionant, correspon a Pau Casals, una persona que va tenir Catalunya sempre al cor, que se'n va sentir orgullós i que en va difondre la cultura.










11 comentaris:

Striper ha dit...

Avui es un dia molt especial, un dia que es respira al carrer, m'agrada. A casa meva tens una cosa per tu.

Dani ha dit...

Aquest video d'en Pau Casals sempre em posa la pell de gallina.

Sergi ha dit...

Molt ben dit! Un dia per estimar la terra, i a nosaltres mateixos. En Pau Casals, un crack. Molt bona diada Núria.

Jobove - Reus ha dit...

t'envio una rosa virtual i molts petons

que tinguis una molt bona diada

Josep Lluís ha dit...

Un molt bon dia per gaudir un cop més del teu blog.

Feliç diada.

El veí de dalt ha dit...

Feliç diada!

DooMMasteR ha dit...

Moltes gràcies! I espero que tu també ho hagis passat bé.

Aquest video sempre m'emociona. Et recomano la visita a la seva casa museu, prop del Vendrell. Jo vaig estar fa poc i pots trobar documents impressionants :-)

Laia ha dit...

Espero que hagis gaudit de la diada tant com jo. El sentiment de catalanitat aflora en dies com aquests, més enllà de roses, llibres i dracs.Molt bon post.

Anònim ha dit...

Espero que hagis tingut una feliç diada. Gràcie s per la rosa.

Ferran Porta ha dit...

Ahir no vaig poder passar per casa teva. El Sant Jordi berlinès m'ha tingut segrestat aquests dos últims dies. Espero que gaudissis d'una Diada fantàstica!

Joan de Peiroton ha dit...

Gràcies per ofrir-nos la rosa i el recital de l'immens Pau Casals. Amb un dia de retard, però el cor hi és, t'envio una rosa !!!