dilluns, 14 d’abril del 2008

Oficines temptadores

Aquestes són les oficines de Google a Zúrich (Suïssa). A primer cop d'ull, són increïbles, luxoses, el somni de moltes persones treballadores, no obstant em pregunto si unes oficines amb una divertida recepció,...

Recepció

amb un tobogan per anar del primer pis a la planta baixa - alternativa a l'ascensor


un self-service amb menjar a tota hora i per a tots els gustos


amb un gimnàs preparat per a rebaixar els quilos que s'acumulen ,


amb zones de relax, amb poca llum i tranquil·litat


amb espais de reunió petits, però aïllats


amb zones de treball lliure, per a projectes propis,...

em pregunto si no són un parany, si no són sinònim de moltes hores de treball seguides i a un ritme trepidant. Tot i així, segur que algun d'aquests espais l'incorporaríem en el nostre lloc de treballa. Quin? Potser la zona de massatges? El macroaquari amb banyera de relax...? És difícil escollir-ne només un.

10 comentaris:

Striper ha dit...

Tot un encant d'oficines, pero tot plegat tenen un problema que mai trobant res i tenen un buscador que les busca.

Sergi ha dit...

Pel que tinc entès, Google té treballant gent molt bona i els dóna total llibertat, mentre després els resultats arribin, és clar. Sembla ser que fomenten el total benestar dels treballadors, de tal manera que contents i relaxats, pensen més genialitats i les duen a terme. Això diuen, però quina és la realitat tampoc no la sé. Ara, no he sentit cap treballador de Google descontent...

Montse ha dit...

Hola Núria, m'agrada aquest tipus d'empresa que fomenta que els treballadors es sentin bé, això fa que es rendeixi més en la feina, però aquí llàstima que no passarà.
Saps que cel.lebrem una party el proper 19 d'abril, o sigui dissabte, per trobar-nos els blogers a la moguda dels 80 a Santa Susanna, passa't pel meu blog aquesta setmana i confirmaré lloc i hora de trobada, val?

Pilarll ha dit...

A mi no m'agradaria que les empreses es convertissin en això. Només faltaria!. Volen adaptar-les a la nostra vida de manera que la feina sigui el més important. Fitxa't que posen coses de lleure dintre mateix de l'empresa.
No podriem desconnectar mai, sempre estariem controlats.

Ferran Porta ha dit...

Jo em quedo amb la zona de relax i poca llum, i amb la de massatges.

De tota manera, com diu la Pilar, aquí hi ha trampa segur. Bé, vaja, si els treballadors poden rebre massatges en hores de feina perquè això els inspira, perfecte. Però no sé perquè em temo que els massatges no deuen comptar com a hores de feina...!

Jobove - Reus ha dit...

tira tira, primer que ens el coloquin després seguint la tónica nostre ja ens queixarem

petons

El veí de dalt ha dit...

Uf! Per un moment havia llegit "Oficines TREMPAdores", ...ja m'estranyava a mi que una oficina excités gaire... Però tu, aquest de Google, s'ho munten bé. Jo em demano el Jacuzzi enlloc de taula de reunions i el Solarium per esmorzar. I qui em farà el massatge?

Josep Lluís ha dit...

Dons a les oficines de Google a Mountain View (California) fins i tot pot dur els fills i el gos a treballar. Pots tallar-te els cabells, nedar a la piscina... Vaja, igual que a quelsevol empresa d'quí.
Per cert, a mi apunte'm un massatge.

Joan de Peiroton ha dit...

En tot cas, amb o sense google, em vas trobar i m'has fet feliç! Cap necessitat d'aquari ni de saló de relaxació(nota tanmateix que nosaltres Occitans fan "messatges" en comptes de missatges, t'ho dic perquè és una cosa molt poc coneguda i pot sorprendre al principi). Per la nostra més gran felicitat, tenim aquí un bon blog i ja està!

nur ha dit...

Doncs a mi m'agrada molt: jo em quedo amb tots els extres d'aquesta oficina i si google posa una sucursal a Barcelona... m'hi aniré a oferir.

La dedicació fora de l'horari laboral, però, ja és una qüestió voluntària. Google té bona fama (i no de collar els treballadors).

Per a mi això és un mite: passar-ho bé a la feina (en Richard Fish ja ho intentava a Ally Mc Beal i res més fàcil que buscar diversió en un bufet d'advocats, eh?) :P